Goedemiddag mensen, alweer een tijdje geleden.
Gelukkig niet stil gezeten en het werd eens tijd om pulled pork te maken.
Persoonlijk vind ik dit gerecht zeer ondergewaardeerd voor het werk en smaak wat je ervoor terug krijgt.
Had een mooi stuk bij Makro gekocht van zon 3kg.
Geheel gemaakt volgens het recept van Noskos (als ik dan toch aan de slag ga toch?)
kort beschreven, geinjecteerd, gerubt, koelkast, op de Q voor zon pak hem beet 7 uurtjes uurtje rusten, trekken en smullen
Zeer zeer lekker gerecht, alleen de geur de hele dag in de tuin daar doe je het voor, mag je het erna ook nog opeten is geen straf.
volgende keer denk ik 2x 3kg maken
Gelukkig niet stil gezeten en het werd eens tijd om pulled pork te maken.
Persoonlijk vind ik dit gerecht zeer ondergewaardeerd voor het werk en smaak wat je ervoor terug krijgt.
Had een mooi stuk bij Makro gekocht van zon 3kg.
Geheel gemaakt volgens het recept van Noskos (als ik dan toch aan de slag ga toch?)
kort beschreven, geinjecteerd, gerubt, koelkast, op de Q voor zon pak hem beet 7 uurtjes uurtje rusten, trekken en smullen
Zeer zeer lekker gerecht, alleen de geur de hele dag in de tuin daar doe je het voor, mag je het erna ook nog opeten is geen straf.
volgende keer denk ik 2x 3kg maken