BasBQ
Beef en Steak

Grizzly grill elite 2021

Ik lees met aandacht dit draadje, vooral omdat de Grizzly Grill mijns inziens veel waarde voor je geld levert. Alleen wilde ikzelf denk ik de medium.
Zou die met een roosterdoorsnede vn 39 cm groot genoeg zijn om voor een man of 6 á 7 op een avond genoeg eten te leveren?
ga voor de large, medium ga je spijt van krijgen
 
Ik lees met aandacht dit draadje, vooral omdat de Grizzly Grill mijns inziens veel waarde voor je geld levert. Alleen wilde ikzelf denk ik de medium.
Zou die met een roosterdoorsnede vn 39 cm groot genoeg zijn om voor een man of 6 á 7 op een avond genoeg eten te leveren?
Het is nooit groot genoeg…
 
Ik lees met aandacht dit draadje, vooral omdat de Grizzly Grill mijns inziens veel waarde voor je geld levert. Alleen wilde ikzelf denk ik de medium.
Zou die met een roosterdoorsnede vn 39 cm groot genoeg zijn om voor een man of 6 á 7 op een avond genoeg eten te leveren?
Zeker voor de Large gaan. 39cm klinkt groot, maar zo'n rooster ligt al snel vol. Vooral als je per persoon iets wil bereiden.

De grotere maten bieden ook wat meer flexibiliteit qua mogelijkheden (deels direct / indirect, verschillende niveaus) en dan is een groter oppervlakte handiger.

Verstuurd vanaf mijn LG-H870 met Tapatalk
 
Nope. Ik had een mail gestuurd naar de Welkoop en zij hebben de mail doorgestuurd naar 200Fahrenheit. Overbeet lijkt bij jou iets minder erg. Kun jij de deksel nog wel dicht doen zonder de klem zelf open te drukken?

Ik ga 200Fahrenheit zelf maar even mailen denk ik.

Verstuurd vanaf mijn SM-N960F met Tapatalk
Deze terugkoppeling kreeg ik vandaag vanuit de Klantenservice.

Hartelijk dank voor je reactie. Het is bij dit model niet af te stellen, maar je hoort ook geen problemen te ervaren. Zoals gezegd is een kleine afwijking niet vreemd. Mocht je in de toekomst toch problemen ervaren, neem dan weer even contact op.

Verstuurd vanaf mijn LG-H870 met Tapatalk
 
Hier ook een Grizzly Grills Elite Large staan sinds 25 April, deze was nagenoeg "perfect". Kit zat er redelijk netjes in, wel wat vlekjes rondom de chipfeeder maar dat was redelijk weg te poetsen. Hier met geluk de laatste regenhoes van Grizzly zelf bij kunnen kopen bij een andere welkoop op half uur rijden afstand ofzo, erg blij mee aangezien ik nog een echt goed afdak mis om hem onder te zetten.

Echter begon bij mij na een maandje (dankzij het weer maar 4/5 gebruikt) het kit al wat los te laten. Ben nog redelijk braaf wezen stoken en niet boven de 250 graden uitgekomen in die tijd. Wellicht heeft deze gewoon niet goed gezeten ofzo, vervelend is het wel. Er sprong een stukje uit, en rest begon iets te scheuren en los te komen. Grizzly hier op aangeschreven aangezien de Welkoop hier zei dat Grizzly het liefst contact met klachten zelf had (maar kon altijd naar de Welkoop als we daar niet uitkwamen).

Antwoord van Grizzly liet weekje op zich wachten, wist via bevriende welkoop medewerker al dat deze erg druk zijn op moment. Volgens mij zijn ze stevig aan het groeien. in ieder geval kreeg ik nieuwe tube kit opgestuurd welke 3 werkdagen na de mail ook al binnen was. Kreeg hier nog onaangekondigt een set vleesklauwen er bij in het pakket, daar heb ik nu dus 2 setjes van 😂

IMG_20210603_141227.jpg
IMG_20210610_112551.jpg


Ondanks dit "probleempje" nog wel erg blij met dit alles. Heb geen scheurtjes in de pot, putjes in de buitenzijde en de deksel ligt er redelijk recht op en sluit normaal. Heb een lading spullen er bij als de One Minute Lighter, Gietijzeren grillplaat, lekbak compleet rond en een halve maan en eigenlijk nog veelste veel geld er extra aan uitgegeven. Mis nog een degelijk gietijzeren rooster en dan is het denk ik wel even goed. Maar merk wel dat de wensenlijst blijft groeien als ik maar genoeg rondt kijk hier en op youtube, zo'n spit is ook erg gaaf (en prijzig...)

Denk dat een groter merk voor meer euro's voor mij niet echt meerwaarde zou hebben. Heb me van te voren beetje zitten verdiepen en nog steeds blij dat voor de Grizzly ben gegaan :)
 
Thanks voor je 1e ervaringen! Goed om te lezen. De niet op voorraad zijnde hoezen is wel jammer, ze hebben aan mij aangegeven dat ze ook geen planning af kunnen geven wanneer deze weer beschikbaar zijn. Maar jij bent dus 1 van de gelukkigen die er wel 1 heeft. Is toch mooier om een bijpassende hoes te hebben.

Anders nog iets; de deksel die niet volledig open blijft staan (of volledig strak naar achter wordt getrokken door het scharnier). Het lijkt mij dat dat komt door de drukveren (ipv trekveren), waar een klein beetje speling in zit (ze zitten niet strak tussen de metalen delen). Ik heb het idee dat het wellicht oplosbaar is door extra ringetjes tussen de veren en de aansluiting te monteren. Ik ga het in ieder geval proberen en zal jullie op de hoogte houden of het werkt. Beetje vage uitleg misschien en overigens voor mij niet echt een issue tijdens t barbecuen, maar kan misschien beter.

Update:
Door de veren meer op spanning te zetten blijft de dome inderdaad in een grotere hoek rechtop staan. Gevolg is wel dat de dome minder makkelijk op verschillende hoeken te zetten (zal een stukje natuurkunde zijn;)). Wellicht is de instelling van Grizzly een compromis tussen maximaal open, licht te openen en op meerdere standen kunnen zetten van de dome. Ik houd het voorlopig maar bij de originele staat. Zonder de aanpassing werkt het scharnier wat mij betreft prettiger, niet de grootste hoek hebben bij het openstaan van de dome neem ik voor lief. En misschien is het te strak spannen van de veren op langere termijn niet verstandig, omdat ze 'lui' worden.

Ter illustratie, het experimentje met het op spanning zetten van de duwveren:
IMG_20210610_123119.jpg

Verschil in hoek:
IMG_20210610_123137.jpg

Met aanpassing (veren meer op spanning)

IMG_20210610_123212.jpg

Zonder aanpassing
 
Laatst bewerkt:
@kamphuisbert goed om te weten! Maar eigenlijk vindt ik het prima hoever hij standaard opengaat. Wel gezien dat hem verder omhoog kan drukken, heb jij het idee dat de dome je in de weg zit als deze opstaat?

Ik ben stiekem wel erg benieuwd of het spit van "LetzQ" op dit systeem past. Aangezien hij net wat anders sluit als dat de basterd lijkt te doen. Maar dat mag iemand anders hier eerst uitproberen, of wellicht waag ik me er over tijdje aan als weer wat geld "over" heb 😇

Ik lees met aandacht dit draadje, vooral omdat de Grizzly Grill mijns inziens veel waarde voor je geld levert. Alleen wilde ikzelf denk ik de medium.
Zou die met een roosterdoorsnede vn 39 cm groot genoeg zijn om voor een man of 6 á 7 op een avond genoeg eten te leveren?

Ik heb een large, en vriend van me heeft de Medium. Ik heb een "ontzettende" meevaller waardoor ik plots de large heb staan, als ik hem in eerste instantie had moeten kopen had ik ook een medium gekocht denk ik. Echter nu anderhalf maand verder, paar keer gebruik en meer onderzoek naar accessoires ben ik stiekem toch erg blij met de extra ruimte. Lijkt in eerste instantie wel mee te vallen, maar vooral als je straks meer techniek gaat gebruiken en de grill in 2'en split voor direct/indirect, heb je echt een zee van ruimte meer. Dat gezegd hebbende ligt het er ook wel aan met hoeveel je zit te BBQ'en, maar ik nodig altijd graag mijn broer en zus uit met hun partners, dan is het toch wel fijn idee om niet snel "klem" te zitten.
 
Laatst bewerkt:
@RickK Nee, de dome staat wat mij betreft ook ver genoeg open. Eerder zijn op dit forum wat vragen gesteld over de maximale stand van de dome, uit nieuwsgierigheid daarom zelf even onderzoek gedaan.

Passende accessoires tegen een mooi prijsje ben ik ook benieuwd naar! Ik zal het delen als ik wat aangeschaft heb. Zo helpen we elkaar een handje verder:)
 
Hier ook een lading accessoires bij gekocht, wat van Grizzly zelf en wat andere merken. Dit wordt vast een flinke post vol tekst, maar wellicht heeft één van jullie hier iets aan. Bij eventuele vragen reageer hier of stuur me even een prive berichtje ;)

- Grizzly Grills One Minute Lighter
Handige aanmaak tool. Was hier erg nieuwschierig na, vergat eerder ook wel eens aanmaak blokjes te kopen. Was nogal sceptisch, vondt wel wat positieve reviews op youtube van andere merken, maar twijfelde nog toen ik in de winkel stond. Heb dame in mijn vriendenkring die bij de Welkoop werkt en die gaf zei wel dat het beetje luxe artikel is, maar haar collega had er ook eentje en ook die was er erg blij mee en gebruikte niet meer anders. Toch maar meegenomen. De huidige versie heeft 2 knoppen, 60 graden en 650. Die laatste is natuurlijk voor het aanstoken, die 60 graden is wel te gebruiken om het eventueel nog wat aan te blazen. Gebruik die lage setting eigenlijk alleen om "na de tijd" het apparaat sneller wat terug te koelen. Zoals gezegd was ik sceptisch, maar ik vindt hem stiekem wel erg fijn en ben daar redelijk blij mee. Wat wel een nadeel is dat je de mand redelijk vol moet gooien. Stel dat je nog wat onderin de bak hebt liggen, en je zet daar rechtstreeks de blazer op, dan krijg je veel opwaaiend stof... Redelijk logisch, maar wel zo fair om dat even te vermelden. Aanschaf prijs is ansich "ok", zolang ding het langer overleeft als dat je aantal wokkels kan kopen voor die prijs natuurlijk, en hopelijk gaat hij natuurlijk langer mee. Maar dat is de grote vraag natuurlijk.

- Grizzly Grills Halve Maan Grillplaat Gietijzer
Valt relatief weinig over te zeggen denk ik. Flink stuk gietijzer, kan relatief weinig mee fout zijn toch? Deze week net gepoetst en 2x uur lang op de kamado gehad met dikke laag kokos vet. Nog niet gebruikt, maar lijkt prima te zijn. Waar ik me wel over verbaas, en wat ik eerder hier al op een foto zag van @RoelRos . Hij is "iets" kleiner als dat hij zou moeten zijn (in mijn ogen tenminste). Geen idee of dit zo bedacht is zodat je hem er makkelijk uit kan pakken ofzo, maar je moet echt het meegeleverde "kruis" er onderleggen, anders valt hij...

Grillplaat.jpg

Hopelijk duidelijk genoeg zo.

- Grizzly Grills Regenhoes Large
Schijnbaar erg lastig te vinden, maar ik had geluk. Model is wel iets anders als op de website van Welkoop, heb geen "uitsparring" voor de schoorsteen. Ansich niet erg, past prima, met klittenband zodat je hem er makkelijk omheen kan gooien of er af kan halen. Houd hem goed droog ook in flinke regenbuien. Eigenlijk iets wat iedereen zou moeten hebben, dan wel om droog te staan, dan wel om meeste stof te vangen.

- Grizzly Grills Eikenhout Houtskool
Gekregen bij de Kamado. Kan hier relatief weinig over zeggen omdat dit mijn eerste kamado ervaring is. Mijn gevoel zegt dat ze redelijk snel opbranden. Zaten wel wat mooie grote stukken in de zak, maar ook zeker wel hoopje gruis. Als ik het probeer te vergelijken met een houtkool vergelijking gedaan door Smoking Dad BBQ scoort het daar wel wat minder op. Maar again, ik kan me hier wellicht ook op verkijken. Ben wel benieuwd wat jullie ervaring is, en zal zeker eens verder het forum induiken voor mijn volgende zak!

- Grizzly Grills Marinade Injector
Valt ook weinig van te zeggen denk ik. Sluiting keek ik even raar van op, maar is prima stevig in elkaar te draaien en lijkt verder goed van kwaliteit. Nog niet geprobeerd, maar indruk is goed. Binnenkort eens even een goed excuses zoeken om deze uit te proberen.

- Grizzly Grills Vleesklauwen
Heb hier nu 2 setjes liggen. 1x gekocht en 2de set kreeg ik bij tube kit die me opgestuurd werd. Ansich prima kwaliteit, wel geheel van (relatief dik) plastic. Verwacht hier niet zo snel problemen mee. Als je die mooi goedkoop kan ophalen ansich prima, maar er zijn vele andere modellen, dan wel van metaal of niet. Denk dat hier niet zo veel uitmaakt.

- Weber iGrill Mini
Product gekregen bij een kerstpakket jaren terug. Is eigenlijk nog model van "iDevices" welke is overgenomen door Weber, ik heb er dus ook geen Weber logo op staan. Ding doet het ansich prima, maar ik mis hier gewoon een schermpje op om deze direct uit te lezen. Je hebt hier altijd de mobiel bij nodig. De app is dan wel weer netjes verzorgd, ziet er mooi uit, en genoeg presets voor vlees keuze. Bluetooth bereik is "matig" en de batterij is relatief snel leeg naar mijn idee. Moet een CR2230 Knoopcel batterij in die weer relatief prijzig zijn. Zou dit model persoonlijk niet aanschaffen en wat luxere/anders kopen. Maar dacht deel deze sowieso even, zeker om met de volgende te "vergelijken".

- Inkbird IBBQ-4BW
Deze echt gekocht voor de Kamado. Vond de alternatieven als Meater iets te prijzig voor nu. Ansich tevreden over. De app is gewoon merkbaar minder dan de iGrill, notificaties moest ik even aan wennen en zijn soms wat "overvloedig" op mijn mobiel. Maar wellicht ligt dit aan mij. Bereik is wel perfect, via de wifi en internet, dus kan hem vanaf waar dan ook uitlezen en instellen. Perfect zoals laatst om even tussen door de winkel in te gaan en hem in de gaten te houden, of bij langere sessies een oogje in het zeil te houden terwijl we wat anders gaan doen ondertussen. Ook getest in de waterkoker en lijkt prima accuraat te zijn, en is tot zekere hoogte zelf bij te stellen/kalibreren. Met ingebouwde accu en usb-c aansluiting voor het opladen. Voor de prijs erg net ding.

- Inkbird IHT-1P With Portable Carrying Case

Weinig over te melden, lijkt prima accuraat (in de waterkoker), prima ding om snel temp te meten in een prima hoesje. Net als de andere Inkbird met ingebouwde accu, en usb-c aansluiting om op te laden. Erg netjes voor de prijs. Is ook zelf te kalibreren tot zekerhoogte, maar je "mist" wel een kalibratie rapport die je bijv bij een thermapen wel hebt, maar die is een stukje duurder...

- Grill Fanatics Pizzasteen met Rack
Deze gekocht ipv de "echte Grizzly Grills" omdat het na mijn idee niet zo veel uitmaakte tussen deze 2. Deze heeft zelfs een "mooi rackje" om de pizzasteen makkelijk te verplaatsen. Nog niet gebruikt, maar met 38cm diameter en 2 cm dikte lijkt hij mij redelijk stevig, en de steen ziet er verder goed uit. Ben erg benieuwd naar de eerste pizza's.

IMG_20210426_153626.jpg

Foto ter illustratie van rackje, eigenlijk gewoon een rechthoekig stuk metaal welke onder de steen ligt, en aan de zijkanten omhoog staat als handvat

- Grill Fanatics BBQ Handschoenen
Handschoenen werden me aangeraden door een andere vriend met een Kamado, was eigenlijk één van de betere tips. Makkelijk dingen als roosters enz oppakken zonder gedoe met clipjes ofzo. Zelfs met gietijzer invetten van de week, na uur op 170graden zat deze daar ook echt wel op. Zonder al te veel moeite opgepakt, en eigenlijk in één stuk door kunnen lopen naar de keuken en deze daar op onderzetters neergelegd. Sure, op einde voel je de warmte er wel doorheen zetten, maar dat wil erg goed. Aanrader, zeker voor dat geld! Let alleen wel even op, mijn handen passen er net in, veel grotere klauwen als mij moet je niet hebben. Wellicht handig om even poging te doen of deze past als je weet dat je wat groter geschapen bent 😂

- Kingstone Pizzaschep
De laatste die ik voor nu even wil delen. Ik had deze ook al gezien bij de vriend die me de handschoenen aan heeft geraden. Ik vondt alle andere modellen in de winkels te lomp. Handvaten er vast aan, en het werd snel een "te groot object" om even makkelijk in de gangkast weg te drukken. Dit model heeft een inklapbaar handvat, en voelt ondanks dat nog stevig genoeg aan. Deze wacht sinds de aanschaf geduldig in de kast boven op de pizzasteen tot ik ze voor het eerst ga gebruiken. Maar ik heb hier goed vertrouwen in.

Goed, dat was een redelijk lang lijstje, niet alles wat ik heb gekocht en eigenlijk geen idee ook of dit eigenlijk allemaal in dit topic hoort maar wou dit als nieuwe Grizzly Grills gebruiker wel even delen. Volgens mij zitten hier meer mensen die voor het eerst een kamado hebben en kan dit wel eens van pas komen. Mocht je hier meer vragen over hebben, foto's willen of wat dan ook. reageer hier rustig of stuur me even een prive berichtje ;)
 
Beste @RickK de https://www.welkoop.nl/grizzly-grills-halve-maan-grillplaat-gietijzer-_1302521 kun je onderin leggen zodat je hem zowel direct als indirect kunt gebruiken. Ik heb hem ook al als halve maan opvangbak gebruikt 😉 werkt goed.

Beetje stom van mij, maar die onderste setting had ik nog niet eens geprobeerd, daar blijft hij inderdaad wel liggen, al blijf ik het wat "krom" vinden. Als je hem boven zou willen leggen dan heb je dus wel dat kruis nodig. Maar goed, ik heb hem nog niet gebruikt tot dusver, dus ik heb ook geen idee wat handig is, dat gaan we zien. Kwa opvang bak heb ik zo'n "Basterd halve maan lekbak" gekocht, naast een no-name 36CM ronde lekbak, eigenlijk ook wel een must om te hebben, dan hoef je de platesetters niet zo vaak schoon te branden :)
 
...
Ondanks dit "probleempje" nog wel erg blij met dit alles. Heb geen scheurtjes in de pot, putjes in de buitenzijde en de deksel ligt er redelijk recht op en sluit normaal. Heb een lading spullen er bij als de One Minute Lighter, Gietijzeren grillplaat, lekbak compleet rond en een halve maan en eigenlijk nog veelste veel geld er extra aan uitgegeven. Mis nog een degelijk gietijzeren rooster en dan is het denk ik wel even goed. Maar merk wel dat de wensenlijst blijft groeien als ik maar genoeg rondt kijk hier en op youtube, zo'n spit is ook erg gaaf (en prijzig...)

Denk dat een groter merk voor meer euro's voor mij niet echt meerwaarde zou hebben. Heb me van te voren beetje zitten verdiepen en nog steeds blij dat voor de Grizzly ben gegaan :)
Ja, same here. Vorige week overstag gegaan en de Grizzly (L) gehaald. Nog geen spijt tot dusver. Wel wat 'geschrokken' van de 'vele' problemen met de 2021 die ik daarna las, maar vooralsnog heb ik er geen last van gelukkig, behalve een vrij lelijk afgewerkte kitrand. So be it.. ;)
Bij de Joe of de Bastard valt er ongetwijfeld ook wat te zeiken. En uiteraard is het met de commentaren online zoals wel vaker; de klachten melden zich razendsnel, maar de tevreden klant hoor je doorgaans maar weinig van. Niettemin, een ei van bijna 1000 Euro mag uiteraard geen grote gebreken vertonen, maar zo te lezen wordt het meeste keurig opgelost.

En tijdens de sessie van vandaag ook geleerd dat een lekbak geen overbodige luxe is. Tot tweemaal toe de hele mand in hens bij het klaarmaken van wat iberico rib fingers :D
 
Gisteravond een tomahawk bereid, tijdens af en toe een hevige bui. Geen enkel probleem, de BBQ bleef op een constante temperatuur. Dus voor diegene die daar nog over twijfelde, in de regen is dikke prima. Alleen zelf even t moment uitkiezen dat het droog is om het vlees eraf te halen;)
 
Gisteren pizza gemaakt op 325 graden, geen scheur kunnen ontdekken… de vorige was schijnbaar toch een maandagochtend apparaat.. nog steeds veel plezier van de Grizzly…
 
Goed, dat was een redelijk lang lijstje, niet alles wat ik heb gekocht en eigenlijk geen idee ook of dit eigenlijk allemaal in dit topic hoort maar wou dit als nieuwe Grizzly Grills gebruiker wel even delen. Volgens mij zitten hier meer mensen die voor het eerst een kamado hebben en kan dit wel eens van pas komen.
Leuke bezigheid, speuren naar accessoires, dus zeer bedankt voor deze input 😁

Bijdrage van mijn kant, een simpele en goedkope lekbak van, jawel, de intratuin 😉
Had misschien nog 1 slag groter mogen zijn, maar die hadden ze niet, dus voor die 8 euro probeer ik het eerst eens zo!

IMG_20210622_201331.jpg


Vraagje over 2 andere items die ik tegen kwam. Passen de Grill Guru large items gewoon op de Elite Grizzly? Zoals de grillverhoger en de Guru rotisserie?
En "mis" je bij die basic rotisserie niet die ring die de LetzQ bijv wel heeft? Blijft de dome dan iets open? Prijsverschil is ruim 100€ dus vraag me af of het dat waard is...
edit: ik vond iets later dat er reeds een topic aan gewijd is: https://www.bbqgenootschap.nl/threads/rotisserie.22868/
 
Laatst bewerkt:
Leuke bezigheid, speuren naar accessoires, dus zeer bedankt voor deze input 😁

Bijdrag van mijn kant, een simpele en goedkope lekbak van, jawel, de intratuin 😉
Had misschien nog 1 slag groter mogen zijn, maar die hadden ze niet, dus voor die 8 euro probeer ik het eerst eens zo!


Bekijk bijlage 24506

Vraagje over 2 andere items die ik tegen kwam. Passen de Grill Guru large items gewoon op de Elite Grizzly? Zoals de grillverhoger en de Guru rotisserie?
En "mis" je bij die basic rotisserie niet die ring die de LetzQ bijv wel heeft? Blijft de dome dan iets open? Prijsverschil is ruim 100€ dus vraag me af of het dat waard is..
Ff een mailtje sturen naar 200fahrenheit die kunnen je vraag wel beantwoorde, ben benieuwd of dat past…
 
Leuke bezigheid, speuren naar accessoires, dus zeer bedankt voor deze input 😁

Bijdrag van mijn kant, een simpele en goedkope lekbak van, jawel, de intratuin 😉
Had misschien nog 1 slag groter mogen zijn, maar die hadden ze niet, dus voor die 8 euro probeer ik het eerst eens zo!

Slim idee van die terra cotta schaal. Wat is de diameter die je er nu op hebt liggen?
 
Slim idee van die terra cotta schaal. Wat is de diameter die je er nu op hebt liggen?
Dit is een 32cm doorsnede schaal, met de randen erbij komt ie nog net iets groter uit.
Qua hoogte komt het precies goed uit met de onderste ring v/d de D&C, je kan dus nog op beide niveaus je roosters plaatsen.
Zand, water of inpakken alu-folie laat ik afhangen van het stukkie vlees in kwestie denk ik :)
 
Niet zo gek bedacht inderdaad! Ik ben ook nog op zoek naar een mooi goedkoop alternatief voor een hele druipbak. Heb nu al wel 2 halve maan van de Lidl, die prima bevallen, maar bijvoorbeeld voor spareribs niet ideaal zijn.

Deze week ook nog even geïnvesteerd in de Grill Fanatics pizzasteen en twee halve maan gietijzeren delen (rooster en plancha) van 4Cookz, verkrijgbaar via Bol.com en Blokker.

IMG_20210623_134230.jpg


Mooie dikke pizzasteen, 2cm. Vanavond deze setup maar eens uitproberen waarbij de hitteschilden op het accesoirerek liggen en de pizzasteen op het omgedraaide bijgeleverde rekje rust. Het rekje rust dan weer op het accesoirerek. Vooral een test of het stabiel genoeg is.

IMG_20210623_133721.jpg

De 4Cookz platen passen perfect bovenin het rooster systeem. Ze liggen er zelfs strakker tussen dan de standaard RVS roosters. 1 niveau lager past het helaas niet perfect, maar voor het rooster is dat geen probleem, de spleten vallen precies over haakje op de standaard:
IMG_20210623_133808.jpg
 
Ziet er goed uit. Ik heb afgelopen weekend een large pizzasteen gehad van Grizzly Grills. Ook mooie dikke plaat. Nog niet gebruikt. Ik denk dat ik hem gewoon op het RVS rooster leg bij gebruik.

De gietijzeren rooster en bakplaat zien er mooi uit. Ook maar eens naar kijken. In ieder geval het rooster. Ik weet niet of ik de grillplaat nodig heb. Heb ook gietijzeren pannetjes waar ik dat mee kan doen. Vorige week nog gamba's met knoflook in gebakken.

Verstuurd vanaf mijn SM-N960F met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan