BasBQ
Beef en Steak

1e keer 3-2-1 ribs op de Kamado

 
 

ThopsGSA

Tondelzoeker
Berichten
20
Ja zoals gisteren al aangegeven hier bij de foto’s van vandaag. Vanmiddag rond 13:00 begonnen met de ribjes, eens kijken of ze net zo lekker worden als op de Smoker.
Om 13:30 was de Q op temp dus de ribjes er op en ieder half uur even sprayen. Jeetje wat is dat anders. Temperatuur op het rooster van tussen de 110-120. Heerlijk rustig en gewoon lekker relaxed. Na 2,5 uur ze ingepakt met een beetje boter en nog even 1,5 uur op de Q. Laatst half uur nog even aflakken met een heerlijk zelfgemaakte BBQ saus en smullen maar.

2B655CDC-22BB-4C8E-99BF-69D01CBAF5AC.jpeg


F07DFC8C-CE5B-4E24-903C-046D3149121A.jpeg


24DFD741-479A-4216-A994-262E5123BD48.jpeg


859B72E0-1EE1-4888-B1A5-797CD19FD96B.jpeg


710FA230-0081-423F-A66E-464E3E650315.jpeg


9C622E5B-2356-4C6B-BF5D-C213C3C6D8F2.jpeg


673E3479-84BB-4E0F-8AC8-EFE107398655.jpeg
 
Terug
Bovenaan Onderaan