BasBQ
Beef en Steak

1e keer ribs

 

ContenteMens

Vuurmaker
Berichten
63
Vandaag een dagje vrij dus lekker de Q opgestookt & de hufter proof buitenkeuken afgemaakt. 2 mooie rib racks van Harries geprepareerd met een zelfgemaakte rub (noskos recept) en een eigen gemaakt BBQ sausje om af te lakken. Vervolgens 3,2,1 op de kamado en smullen. Buitenste Ribs net iets te droog naar mijn zin, volgende x beter.

IMG_20210604_132846.jpg


IMG_20210604_164232.jpg


IMG_20210604_164423.jpg


IMG_20210604_164519.jpg


IMG_20210604_164708.jpg


IMG_20210604_191717.jpg


IMG_20210604_191539.jpg
 
Laatst bewerkt:
Ze zien er heerlijk uit, herken wel dat gevoel dat het altijd beter kan.
 
Niets mis met die ribbels.
Wat Frits zegt, er blijft altijd wat ruimte voor het nog beter te doen.
 
Heerlijk, lusten we wel! ;)
 
Dat zijn mooie ribben geworden

heb zelf het idee dat wat niet boven de platesetter ligt dat dat te hard gaat. Probeer het er daarom boven te houden
 
Terug
Bovenaan Onderaan