BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen - begint het avontuur?

Erikkie#7

Tondelzoeker
Berichten
11
Goedemiddag, laat ik mij even voorstellen;

Ik ben Erik en, waar deze categorie voor bedoeld is, ik ben nieuw hier op het forum.
Altijd al wel wat met bbq-en bezig geweest waarbij momenteel nog op een "Weber-alike" die ik ooit voor een paar tientjes bij de AH gekocht heb.
Kan genieten van zelf saté maken of een ander stuk vlees marineren.

Echter, sinds ik bij een vriend op een Patton Kamado de door hem bereidde spareribs heb geproefd is het in een dergelijke wereld thuis worden wel heel erg gaan kriebelen. Helemaal omdat wij over een aantal jaar in het buitenland een gastenverblijf hopen te starten en daar dan ook zo nu en dan wat eten bij willen verzorgen. Dat een Kamado dan ook als pizzaoven gebruikt kan worden is helemaal ideaal.

Ik hoop binnenkort onze eigen Kamado aan te schaffen. De twijfel over 2 zal ik in een apart topic plaatsen (Kamado Joe classic 1 of de Grizzly Grill elite large die nu bij de met korting verkocht wordt).
 
Welkom Erik, veel plezier en inspiratie hier!
 
Welkom bij het genootschap

Straks lekker je eigen ribs maken
 
Welkom Erik, en veel plezier met de verwachte aankoop
 
Welkom en succes met de aanschaf van je kamado.
 
Welkom hier op het mooie forum Eric


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Erik, join the company
 
Ik heb zojuist "voor de zekerheid" de Grizzly Elite Large bij de Welkoop gereserveerd.
T/m vandaag 20% korting, alleen nu hopen dat ze dat ook zo nog accepteren als ik hem morgen / dinsdag ga afhalen.

Toch € 200,- goedkoper (minder duur) dan de Kamado Joe classic 1 en qua totaal completer. Wel andere kwaliteit keramiek, maar als we echt verslaafd raken en tegen beperkingen aanlopen dan kan dat altijd nog. Hoop ook dat accessoires net wat gunstiger geprijsd zijn.
 
Welkom Erik.
Er gaat niks boven zelf low&slow bereide spare ribs.
 
Hoi Erik,
welkom bij het Genootschap
 
Nog even de juiste extra spulletjes kopen en dan gaan we lossss
IMG_20210519_175044105_HDR.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan