BasBQ
Beef en Steak

Hoe zijn de spareribs van de Makro?

 
 
 
 

Rogier

Gemarineerd
Berichten
1.090
Toevallig had ik met nieuwjaar een dikbevleesde rib van mijn lokale slager (even geen idee van welk ras, maar geen rommel) en wat dikbevleesde ribs van de Makro (die 5kg ingevroren in witte doos). Precies op dezelfde manier bereid en blind laten proeven door mijn gasten. Die proefden echt geen verschil. Lang verhaal kort: ik vond ze zeker de moeite waard.
 
Ik heb de normale van Van Rooij uit de diepvries en de Iberico ribs uit de diepvries onder het deksel gehad. Zijn allebei prima ribs. De normale hadden bij mij allemaal een heel stug vlies dat bijna niet te verwijderen was. Bij de Ibericoribben ging dat juist heel makkelijk.
De smaak wordt voor een groot gedeelte bepaald door je rub en glaze. De Iberico's hadden naar mijn mening een iets betere structuur. Gezien het minieme prijsverschil ga ik zelf voortaan voor de Ibericoribben.

IMG_20201007_175149.jpg

Van Rooij (diepvries)

IMG_20210220_165458.jpg

Iberico (diepvries)
 
Terug
Bovenaan Onderaan