BasBQ
Beef en Steak

Kip op blik, de eerste op cola

Mooi werk. Zie dat je Cola zero hebt gebruikt, zou de volgende keer gewone Cola gebruiken. Het schijnt dat de zoetstoffen in de Cola gekke dingen doen bij verwarmen.
 
Het grappige is dat zelfs daar dus al verschil in zit, ik leer iedere dag. Er gebeuren toch geen hele rare dingen zeker. De deksel moet wel op de Weber blijven zittten hoor. @Frits 😂 We gaan ook die optie dan eens proberen.
Dank maar weer 👋🏼
 
Hoi, bedankt voor het bakje van de thermometer die zal ik zeker onthouden 👍🏼 al hoop ik dat bakje eigenlijk weinig te gaan gebruiken want bbq-en in de regen is nou niet helemaal mijn ding. ik zal vast niet de enige zijn. 😂.
Voor je het weet heb je een overkapping en een buitenkeuken en bbq je elke dag! Kijk maar even elders op het genootschap voor inspiratie 😇
 
Mooi kippie!! Lekker hoor.
Voor een wildschaar zou ik uitkijken naar die van Oxo Good Grip wildschaar, dat is een erg fijne.
Hoi @noskos, ik heb gelijk gekeken maar helaas is die wildschaar uit het assortiment. Ik heb dat bevestigd gekregen van Oxo Good Grips nadat ik ze een mail had gestuurd omdat ik het product niet meer op hun site zag. Dus mijn zoek toch gaat verder. ......
 
Terug
Bovenaan Onderaan