BasBQ
Beef en Steak

Vuur en Rook....

 

Eld och Rök

Vuurmaker
Berichten
73
Eld och Rök (vuur en rook) is de naam die ik voor dit forum heb gekozen. Niet omdat mijn eigen naam niet bekend mag worden (ik heet Sieger), maar omdat dit prima aansluit bij mijn beleving van het koken op hout en houtskool.
Ik kook al lang op hout in de open lucht en maak daarbij veel gebruik van de DO en rook graag zalm op een Native American manier (geklemd tussen een stok). Waar het kan gebruik ik (eigenlijk we...) zoveel mogelijk voedsel dat ter plekke te vinden is. Hier in NL is dat wat lastiger dan bv in Zweden... (vandaar de Zweedse naam).

Thuis kook ik... tot groot genoegen van mijn betere helft (en mezelf... ) ... Sinds 2 weken hebben we een Kamado in huis en ik ben er nu al heel erg blij mee.
"BBQ'en" doen we al heel lang, maar veel verder dan de voorbereide dingen uit het vleesvak kwamen we niet. Nu hoop ik dat te veranderen. De eerste spareribs van de kwaliteitsslager liggen klaar...

Ik hoop hier veel op te steken en misschien zelfs af en toe wat bij te kunnen dragen....
 
Laatst bewerkt:
Welkom.
 
Welkom bij het genootschap

Laat de plaatjes van de ribs, en de DO, maar komen
 
Terug
Bovenaan Onderaan