BasBQ
Beef en Steak

Crossray+ ervaringen ?

Psychomaat

Tondelzoeker
Berichten
4
Beste kenners,

Ik ben naast mijn Kamado op zoek naar een GasBBQ voor in de in april te bouwen buitenkeuken.
Weet dat voor sommige een GasBBQ vloeken in de kerk is, maar voor dagelijks koken soms wel erg makkelijk.

Nu is mijn oog gevallen op de Heatstrip Crossray+ (C2 of C4) inbouw. Deze heeft Infrarood burners en dit zou geweldig werken.
Ze kosten zo rond de 1000,- , dus best een uitgave.........

Heeft iemand hier ervaring met deze Q ? Als altenatief heb ik ook gekeken naar de Grandhall GT4 inbouw. Deze is aanmerkelijk goedkopen, maar werkt met normale burners.

Graag hoor ik ervaringen en alternatieven van max zo'n 1000,-.
 
Dag Pascal,

Nu ga ik vloeken. Waarom geen inductie kookplaat of gasfornuis voor buiten?

Voor je bbq werk gebruik je je kamado en voor het gemak van dagelijks buiten koken je fornuis of inductie plaat.
Imo voegt een gas bbq weinig toe aan het bbq gevoel, maar kies je dit puur voor het gemak.
Een inductieplaat geeft je dan en het gemak en de veelzijdigheid om toch dagelijks buiten te kunnen koken.

Ik laat nu het promopraatje voor dagelijks gebruik van de houtskoolbbq achterwege .
 
Daar volg ik in @Barbeknoei in.
Als hier een buitenkeuken komt steek ik daar zo'n caravan gasfornuis of een inductiekookplaat in.
ben je wat goedkoper af en kan je mooi inbouwen in je keukenblad.
 
Thanks voor de reacties. Ook aan een gasfornuis zitten denken, maar (heel eigenwijs) wil ik toch liever een BBQ. We hebben vaak veel mensen over de vloer en dan doen we toch veel burgers bakken etc........ De mooie stukken gaan natuurlijk op de Kamado, maar dat is een 15" dus wat beperkt.
En zo'n mooie unit staat ook wel mooi in de buitenkeuken :cool:
 
Hij is besteld ☺️.
Een mooie aanbieding gevonden inclusief plancha, draaispit en gasaansluiting. Nog paar weekjes wachten.........
 
Terug
Bovenaan Onderaan