BasBQ
Beef en Steak

Lasagne op de bge

 
 
 

Paddy

Stoker
Berichten
272
Met thuiswerken mooi de tijd om de q aan te zetten en de saus voor de lasagne lekker lang te laten sudderen.
@Revers88 had het al voorgedaan een paar dagen geleden op dit forum, dus vandaag zelf aan de slag.
Alleen zonder bechamelsaus, want daar houden wij niet zo van.

C109A060-BAA4-4BE1-8CF1-5118D24571DF.jpeg

4B85CD88-96E5-483A-8A5C-409F5DA48A13.jpeg

B0B8DCCF-F941-4419-8F6B-E2A53CE350E4.jpeg

0790445C-3821-47B9-AA69-4BBD8C906B6A.jpeg

55DF5328-5137-4FDD-B0CC-11819BF37656.jpeg

2234C1F7-5C95-4AE3-A691-178213D3ED94.jpeg
 
Mooi! Altijd lekker he lasagne, zal zeker gesmaakt hebben🤤
 
Lekker schaaltje lasagne gemaakt en aangepast aan jullie smaak
 
Je lasagne ziet er heerlijk uit. Mooi om het zo in de Dutch oven te maken.
stond hier vandaag ook op het programma. Great minds think alike 😉.
 
Mooie he, die gehak ragout maken op de Kamado is super. En hoe langer hij staat te pruttellen hoe lekkerder hij gaat worden.
Je lasagne ziet er ook prima uit. Heerlijk die kaas van de BBQ. Die extra smaakbeleving krijg je niet uit de oven binnen.
 
Zie ineens overal lasagne voorbij komen, ook deze ziet er weer heerlijk uit!
 
Ziet er prima uit. Dat had ik best willen proberen. En inderdaad het lijken wel de lasagne dagen op het forum. Begin er sterk aan te denken om er ook maar aan mee te gaan doen.
 
Laatst bewerkt:
Deze ziet er ook weer goed uit ! Zal vast lekker gesmaakt hebben
 
schuif maar door. ziet er heerlijk uit
 
Leuk alternatief hiervoor is om in plaats van een schaal te gebruiken een heel brood te bakken/kopen.
Deze uit te hollen en daar de lasagne in op te bouwen.
Ik zal de foto's wel even opzoeken en er een recept bij doen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan