Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Met thuiswerken mooi de tijd om de q aan te zetten en de saus voor de lasagne lekker lang te laten sudderen. @Revers88 had het al voorgedaan een paar dagen geleden op dit forum, dus vandaag zelf aan de slag.
Alleen zonder bechamelsaus, want daar houden wij niet zo van.
Mooie he, die gehak ragout maken op de Kamado is super. En hoe langer hij staat te pruttellen hoe lekkerder hij gaat worden.
Je lasagne ziet er ook prima uit. Heerlijk die kaas van de BBQ. Die extra smaakbeleving krijg je niet uit de oven binnen.
Ziet er prima uit. Dat had ik best willen proberen. En inderdaad het lijken wel de lasagne dagen op het forum. Begin er sterk aan te denken om er ook maar aan mee te gaan doen.
Leuk alternatief hiervoor is om in plaats van een schaal te gebruiken een heel brood te bakken/kopen.
Deze uit te hollen en daar de lasagne in op te bouwen.
Ik zal de foto's wel even opzoeken en er een recept bij doen.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.