BasBQ
Beef en Steak

Spare-ribs 3-2-1 in de regen

EvelienMP

Vuurmaker
Berichten
71
Vol goede moed begonnen aan een bbq-dagje. Lekker bbq’tje aan, beetje vet weggesneden van de dik bevleesde spare-rib en in de rub en gaan. Alleen geen rekening gehouden met de regen. De temperatuur ging zodra het begon te regenen alle kanten op, net als mijn humeur. Ik verwijt het maar aan de regen, eerder niet zoveel gedoe gehad met de temperatuur. Vergat zelfs foto’s te maken. Toch nog een paar geschoten als ‘bewijs’.
Uiteindelijk smaakte ze prima, sommige wat drogere stukjes maar te verwaarlozen. Vanmorgen al koolsla gemaakt naar het recept van de Weber academy. Mijn wederhelft hield nooit zo van koolsla maar deze vond ze verrukkelijk.
Zondag maar in de herhalen met droog weer, ribfingers, kip en toetje.

5008F273-B05F-4334-A2B8-7CD5D954FADA.jpeg


B09929FE-79AD-42B9-984E-82A6CD3D708F.jpeg


A13C36DF-D1B8-4E0B-9627-07F8A2ACE882.jpeg


450B13FF-D100-4CE5-9A3E-55E2E72CCAE3.jpeg


C7E5A1C3-501E-4DF6-A308-1CA45265CD11.jpeg
 
Mooie ribbels. Stuur maar een stukje op. 😋

Heb je de sneeuw verkocht ?

Regen is altijd knudde. Wellicht een idee om een parasol te kopen. Ik zet de Q daar bij regen ook onder. (alleen parasol te klein gekocht. :ROFLMAO: :ROFLMAO:)
 
Zalige kleur van je weber.

Die ribben zijn serieus dik bevleest voor baby back ribs. Doordeweeks ribben eten... er zijn het die het veel erger hebben, ondanks de regen. Het moet niet altijd ideaal verlopen. Dat is extra ervaring.

Je maakt ook al gretig gebruik van je verjaardagskado zie ik 👍
 
Laatst bewerkt:
Mooie ribbels. Stuur maar een stukje op. 😋

Heb je de sneeuw verkocht ?

Regen is altijd knudde. Wellicht een idee om een parasol te kopen. Ik zet de Q daar bij regen ook onder. (alleen parasol te klein gekocht. :ROFLMAO: :ROFLMAO:)
Dit voorjaar komt er een inbouw voor de bbq. Hij zal groot genoeg worden, zodat ik droog sta hahaha.
 
het resultaat ziet er goed uit ! volgens mij was hiermee je humeur ondanks de regen zo weer positief ! 💪 ;) (y)
 
Mooie ribs, zal gesmaakt hebben 🤤! En die weber ziet er al vrolijk van zichzelf uit!
Wat vond je van de “dikbevleesde ribs”? Ik was er fan van, maar mijn voorkeur gaat inmiddels weer uit naar normale ribs.
 
Van zo’n rib gaat je humeur wel vooruit toch
 
Lekkuuuurrrrr die dikke ribbels! Zien er heel smakelijk uit
Aha weber gaat ingebouwd worden, wordt het een DIY?


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
nou, mooie rib toch?
ziet er goed uit.
en zo doe je dat, gewoon dat ding aanslingeren, weer of geen weer 💪
 
Mooie ribs, zal gesmaakt hebben 🤤! En die weber ziet er al vrolijk van zichzelf uit!
Wat vond je van de “dikbevleesde ribs”? Ik was er fan van, maar mijn voorkeur gaat inmiddels weer uit naar normale ribs.
Wij vonden het erg lekker, echt lekker dat je echt ergens flink in bijt. Maaaaar er liggen nog iberico ribs in de vriezer, dus nog geen definitieve winnaar 😜


Lekkuuuurrrrr die dikke ribbels! Zien er heel smakelijk uit
Aha weber gaat ingebouwd worden, wordt het een DIY?


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
DIY van mijn vader ja haha. Heb hem een foto gegeven hoe ik het wilde, en dat ging die maken. Ondersteun wel met schuren ed hoor. Maar m’n vader is hier handiger in. Wordt wel de nieuwe (Summit Kamado) die ingebouwd gaat worden.
 
Lekker hoor! Krijg er honger van! En het weer, ja dat blijft een ding ;) toch maar een kleine overkapping dan!
 
Terug
Bovenaan Onderaan