EvelienMP
Vuurmaker
- Berichten
- 71
Vol goede moed begonnen aan een bbq-dagje. Lekker bbq’tje aan, beetje vet weggesneden van de dik bevleesde spare-rib en in de rub en gaan. Alleen geen rekening gehouden met de regen. De temperatuur ging zodra het begon te regenen alle kanten op, net als mijn humeur. Ik verwijt het maar aan de regen, eerder niet zoveel gedoe gehad met de temperatuur. Vergat zelfs foto’s te maken. Toch nog een paar geschoten als ‘bewijs’.
Uiteindelijk smaakte ze prima, sommige wat drogere stukjes maar te verwaarlozen. Vanmorgen al koolsla gemaakt naar het recept van de Weber academy. Mijn wederhelft hield nooit zo van koolsla maar deze vond ze verrukkelijk.
Zondag maar in de herhalen met droog weer, ribfingers, kip en toetje.
Uiteindelijk smaakte ze prima, sommige wat drogere stukjes maar te verwaarlozen. Vanmorgen al koolsla gemaakt naar het recept van de Weber academy. Mijn wederhelft hield nooit zo van koolsla maar deze vond ze verrukkelijk.
Zondag maar in de herhalen met droog weer, ribfingers, kip en toetje.