BasBQ
Beef en Steak

Cote de boeuf

 
 
 
 
 

Barbeknoei

Gerijpt
Berichten
2.845
Vandaag lekker buiten in de sneeuw spelen. Brrrr wat is het koud. 🥶🥶🥶
Maar je moet er iets voor over hebben, wanneer je jezelf wilt kietelen.

Op mijn verjaardagsmenu stond vandaag een cote de boeuf met gebakken aardappelen en spruiten. Simpel, Hollands en oh zo lekker.

Ik had in de vriezer nog een mooi stuk Hereford liggen. Een mooi moment om eens de favoriete kruidenmix van @Ewald te testen 🤣.
Maggie kruiden peper. Op zich een lekkere rub, alleen proefde ik er achteraf niets van terug. Dat kan natuurlijk ook komen door de ansjovisboter, wat echt geweldig is bij zo'n stuk vlees.

Gekozen voor revearse sear op 121 graden tot 46 kern. Daarna alles open en 2 minuten per kant direct.
Hierna nog 10 minuutjes laten rusten met de ansjovisboter er op (deze ligt standaard in de vriezer 😉).

De plaatjes zeggen meer, maar dit smaakt als goud.

IMG-20210212-WA0010.jpeg


20210212_171846.jpg


20210212_173511.jpg


20210212_173523.jpg


20210212_173535.jpg


20210212_181208.jpg


20210212_181611.jpg


20210212_182014.jpg


20210212_183907.jpg


20210212_184247.jpg
 
Ziet er heel mooi uit, dat zal gesmaakt hebben 🤤. En gefeliciteerd natuurlijk 🥳
 
Gefeliciteerd, is een feestelijk bordje geworden (y)
 
Ja gefeliciteerd hoor en een lekker stukkie vlees trouwens! 👍 🔥
 
Gefeliciteerd, je hebt jezelf lekker verwend goed bezig!
 
Ziet er heerlijk uit zeg! Proficiat 🍾
Achovisboter bij een mooi stuk rund. Dat moet ik eens gaan proberen👌🏼
 
Dat ziet er goed uit! Van harte gefeliciteerd 🎉
 
Lekker stukje vlees.
Doe maar geen sneeuw ruimen. Eind komende week is het weg :ROFLMAO: :ROFLMAO:
 
gefeliciteerd kerel 🥳

mooi maaltje gemaakt om het te vieren
gewoon een lekker en goed bordje eten. top.
 
Jezelf lekker getrakteerd

Gefeliciteerd nog
 
ziet er weer voortreffelijk uit en wat een goede bbq-stek heb je daar !(y)
 
Thanks allemaal.

Ansjovis schijnt ook super te smaken in combinatie met lamsvlees. Dat is voor de volgende..

Die stek is idd prima zo, niets bijzonder, maar lekker droog tegen het huis aan.
 
  • Leuk
Waarderingen: Reem
Ziet er goed uit Remco, en nog gefeliciteerd met je verjaardag.
Ansjovis zit barstensvol Umami net als Trassie.
Als ik Aziatisch kook, gaat Trassie bij mij bijna standaard, bij de ik gefruite uitjes en knoflook.
 
Daar heb je een heel mooi stukje vlees uitgezocht. En het dan nog serveren met spruitjes, heerlijk.
 
Dat ziet er weer super uit broer. Wat een heerlijk cuisson. Jij weet wel hoe je jezelf moet verwennen. TOP
 
Terug
Bovenaan Onderaan