BasBQ
Beef en Steak

Witlof en kip

 
 

KamadoRobert

Stoker
Berichten
354
Vandaag de Kamado Joe junior uit de schuur gehaald. Vanwege het ietwat open dak had hij toch nog een sneeuw dekje gevat.
20210208_170804.jpg


Niettemin lekker opgestookt met Marabu houtskool en langzaam warm laten worden. Ondertussen witlof in de skillet met fivespice en een laagje water en olie. Kip filet met een flinke rub behandeld. De boontjes uit blik en geraspte kaas ook alvast klaargezet.
20210208_174400.jpg

20210208_174846.jpg


Met de tuin op het westen helemaal geen last van de koude oostenwind. Kamado op 120 - 140 graden en lekker langzaam garen die witlof.
Daarna champignons, blik bonen en kaas erbij en de kip op de grill verhoger. Beetje appel rookhout voor de smaak.
20210208_193251.jpg


Gaat goed! Ruikt in ieder geval al goed. Als de kip filet 63 graden is, serveren we het geheel.
20210208_195646.jpg


Het valt in de smaak en we zijn de kou snel vergeten!

Winter bbq kan zo simpel zijn maar is altijd onvergetelijk. Eet smakelijk!

Groeten van Robert
 
ziet er goed uit ! leuk hè winter bbq-en? ;)
Zekers!

Eigenlijk ben ik, sinds ik met bbq op de Kamado begon in mei vorig jaar, niet meer gestopt. Minimaal 3 keer per week.

Groeten van Robert
 
  • Leuk
Waarderingen: Reem
Zekers!

Eigenlijk ben ik, sinds ik met bbq op de Kamado begon in mei vorig jaar, niet meer gestopt. Minimaal 3 keer per week.

Groeten van Robert
hahaha dat doe je goed ! ik 1 à 2 keer per week. Het is eigenlijk geen hobby meer, maar een levensstijl ! 💪;)(y)
 
Heerlijk kip van de BBQ. Dat is al goud. En dan zeker met die witlof en kaas. Dat moet smullen geweest zijn.
 
Terug
Bovenaan Onderaan