Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Inderdaad, ik heb zelf ook de voorkeur voor een mooi en authentiek product. Persoonlijk liever een onsje meer dan een hoop alfa-alfa en viooltjes als decoratie. Alhoewel ik dit ook mooi vind hoor.
Ja, hier liggen nog veel andere dingen gewoon in de lokale super; oren, snuit, hersens, staart etc. Net als kippenpoten en nog veel meer.
Gans is eigenlijk 1 van de weinige dingen die ik hier nog niet gedaan heb, patrijzen en fazanten zijn er hier wel veel. Maar niet mijn favoriet.
Bedankt voor...
Nou, onze producten zullen voornamelijk in Spanje gepresenteerd worden. Maar met een knipoog naar de buitenlandse markt is natuurlijk ook niet verkeerd.
Ik zie al wat leuke dingen binnen komen.
Maar met alle respect, zijn de Spanjaarden erg trots op hun producten. Maar ik zie het eerder als...
Bedankt, de kop is er af. Dacht even dat bericht in vergetelheid terecht zou komen. Zie al wat interesante dingen en idee-en maar wil nog even wachten met reactie tot er hopelijk nu wat meer schapen over de dam komen.
Hoi allen,
Ik krijg binnenkort de gelegenheid om samen met diverse professionele partners en leveranciers een professionele fotovideo shoot te maken. En wel op een unieke lokatie; El Escorial, in Madrid.
Door lockdown en quarentaine regels, is het nu dus een ideaal moment om, zonder veel...
Stond gewoon naast de andere gerechten. Low en Slow dus rond de 125C. En wachten tot alles aan de kkok was en zacht werd. Verder geen tijden bijgehouden. Is gewoon soep in een ander pannetje.
'Halloween soup'
Pumpkin filled with a soup of fish, sweet potato and mushrooms.
Red and green 'witch' hair. Made from beet sprouts and dill.
Just cooked low&slow on wood fire and smoke.
Groeten vanauit #PuraLeña BBQ XXL in Spanje.
Recept is eigenlijk zo simpel dat het in de vergetenheid is geraakt.
In het oude wilde westen reden er huifkarren (eerste foodtrucks) rond met eten voor de cowboys die het vee begeleiden.
Behalve bonen met spek uit Dutch Ovens. Werden er ook wel kippen bereid.
Om verbranden te voorkomen...
Inderdaad, zag ik later ook. Je bent de eerste die me betrapt hebt.
Maar dan niet als gevaar voor vuur. eerder voor andere vallende objecten. Alhoewel ik ook hier nog nooit problemen gehad heb met hem. ook messen worden correct aangenomen, aangegeven en goed neergelegd.
Gewoon 1 keertje alleen lege fles in garage laten staan. En andere apart. En vertellen dat er weer iemand zonder gas zat en hem geleend had. Koekje van eigen deeg.
Als mijn auto, bbq en motoren niet meer in garage passen laat ik nieuw leveren. Maar heb ook nog paar ton hout liggen nu.
Maar ook meestal een Baby Q 1200 op gas voor snelle pitstops. Ideale toevoeging.
Hoe vaak zie ik het niet. Mensen die thuis of op de camping op gas koken of grillen en dan regelmatig aan fles schudden omdat ze niet weten of het gerecht klaar is voor de fles leeg is.
Wees eerlijk. Wie heeft dit nooit gevoeld?
Ik gebruik gewoon een 'handbagage-weegschaal'.
Klein en simpel in...
Zie ook mijn vorige comment. En ja het is geen 'lightweight' kamperen als totaal pakket, maar door vele slimme details heb ik toch echt alles bij me om vol van elke minuut te genieten.
Inderdaad. Na 30 jaar internationaal reizen als Senior Service Engineer voor een mutinationaal bedrijf, was het tijd om het roer om te gooien. En een inmijn ogen maximale balans te creeren tussen werk en prive.
Denk dat ik mijn ideaal gevonden heb. Helaas in februari ZZP-er geworden....
Maar ook...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.