BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door kruit17 Jeroen

  1. kruit17 Jeroen

    Gehakt ballen jonghu

    Bal en bier is plezier
  2. kruit17 Jeroen

    Kipfilet met roomkaas.

    Hoi bbq vrienden. Na het slechte weer word het beter dus de bbq op de gloei. Kipfiletje gevlinderd gerubt. En de paturain erin. Beetje spek erom en hoppa 200 graden en 40 min later mooi op 75 graden kern. Heerlijk simpel en lekker.
  3. kruit17 Jeroen

    Geparneerde kipfilet rolletjes

    Stekem gezien op een youtube filmpje maar kan de link niet vinden anders stond die er wel bij.
  4. kruit17 Jeroen

    Geparneerde kipfilet rolletjes

    Vandaag bacon onion rings en opgerolde kipfilet Ingrediënt: Kipfilet - 3-4 stuks. kaas - 100 g Dille - 50 g Boter - 100 gr Paneermeel - 50 g Ei - 2 st. Kippe rub. 1 uur op 200 graden indirect Inspiratie via
  5. kruit17 Jeroen

    Buston butt

    Zo een een buston butt proberen. Geïnjecteerd met stampot jus van maggi. Om 15.20 geïnjecteerd. Bbq klaargezet met whiskey barrel chunks en ecobrasa cocos briketten. Om 21.00 in de rub gezet. Om 22.20 de butt op de bbq gelegd. Om 13.30 had het een kern van 94 graden. Even laten rusten 30min en...
  6. kruit17 Jeroen

    Kleine brisket

    Nee klopt . Ik zag het dacht proberen. Hij smaakte wel goed. Bedankt voor de info. Succes met je videos we blijven volgen.
  7. kruit17 Jeroen

    Kleine brisket

    Hoi Dennis zag het op het internet staan wit bakpapier weken in water dan inpakken in folie. Het zou het vlees sappiger houden.
  8. kruit17 Jeroen

    Kleine brisket

    Hij was ook zeker yummie
  9. kruit17 Jeroen

    Kleine brisket

    Nee hier zit beetje meet structuur in. Maar wel lekker
  10. kruit17 Jeroen

    Kleine brisket

    Met dit mooie weer toch een een kleine brisket van 900 gram gemaakt. Smorgens om 10.45 het vleesje even in een rubje gezet. Webertje op 130 graden indirect met wat eikenhout blokjes. Tegen 14.30 had ik een kern temp van 68 in the stall. Brisket ingewikkeld in geweest bakpapier met daarom dubbele...
  11. kruit17 Jeroen

    Gehakt brood met magermet 80/20

    Gehaktbroodje 2 kilo mager met 80/20 1 rode of gele paprika 1 ui 6 plakken cheddar 250 gram gerookte spekreepjes 50 gram paprikapoeder 10 gram gemalen zwarte peper 50 gram gekruid paneermeel 10 gram gedroogde basilicum 20 gram zout 10 druppels worcestershire saus BBQ saus naar smaak. Indirect...
  12. kruit17 Jeroen

    cheddar fatty

    ik heb hem opgerold
Terug
Bovenaan Onderaan