Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
En wat doen jullie dan met de buikspek die bacon worst? Dit doe ik nu als blokjes door de stamppot of als plakjes op een broodje hamburger. Wat is het verschil tussen deze 2?
Inmidddels hangt de Pancetta 1 week in de kelder. Vandaag gewogen. Hij is al 22,5% in gewicht kwijt.
Moet ik hem nu op tijd (dus nog een week) of op gewichtsverlies laten hangen?
Verder zijn er niet echt gekke dingen te zien dus gaat nog prima
Na een week pekelen en goede tips van Bert en Mac hangt mijn Pancetta dan eindelijk in de kelder.
Foto is beetje onduidelijk omdat hij met m'n telefoon is gemaakt. Temperatuur is van boven naar beneden binnen dan de buitentemperatuur en als laatste de luchtvochtigheid.
Als jullie tips of...
Zal hem er inderdaad de volgende keer eerst afhalen.
Moet ik de sat?prikker op de volgende manier door heen steken en hem dan te drogen hangen?
Excuses voor m'n tekenkunst. Hoop dat m'n vraag zo duidelijk is haha.
Als eerst natuurlijk allemaal de beste wensen! Dat het een heerlijk 2017 mag worden.
Verder even samengevat:
Als ik dinsdag (dan liggen zowel de buikspek die Pancetta gaat worden als de buikspek die als eindbestemming bacon heeft een week in de koelkast) de buikspek uit de pekel haal en de...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.