BasBQ
Beef en Steak

Beer can chicken

 
 

Edmans

Tondelzoeker
Berichten
19
Even snel wat lekkers op de BBQ maken. Deze keer weer eventjes een beer can chicken gemaakt. Kamado op 175 graden celsius ingesteld, wat rookhout erbij (kersen) en het kippetje lekker laten garen. Het resultaat was een sappig kippetje met een krokante buitenkant. In de haast was ik vergeten even onder de huid nog wat rub te doen waardoor deze net wat minder smaak bevatte dan de kip van de vorige sessie. Ondertussen een salade erbij gemaakt met venkel en appel. Hij was in no-time op en ik heb de overige gezinsleden er niet over gehoord ;)

bcc1.jpg

bcc2.jpg
 
Mooi kippetje, gefeliciteerd met je Tokkie.
Volgende keer mag je best meer foto's plaatsen, 2 is zo karig ;)
 
Bedankt, zal ik doen (y) Ik had niet meer foto's. Was een beetje met haast gemaakt ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan