BasBQ
Beef en Steak

Hallo zonnestralen!

BarbeCoert

Tondelzoeker
Berichten
3
Hee!

Ook maar even voorstellen!
Ik ben Coert, nu één jaar wat serieuzer aan het bbq'en en pizzabakken!

Gereedschap is een Weber kettle 57cm en een Ooni Karu 12 pizzaoven.

Low'nSlow is voor mij de way to go. Maar af en toe een grilletje mag natuurlijk ook!

Af en toe kan ik mijn hand slaan aan een stukje wagyu van m'n zus en daar maak ik dan ook gretig gebruik van.

Dit zomerseizoen ga ik me eens richten op ribbetjes en pulled pork denk ik!

Groetjes,
Coert
 
Welkom
 
Welkom @BarbeCoert
Bio vleesboederij!
Lekker hoor, aan pulled pork en ribbetjes topics geen gebrek jezelf lekker beetje inlezen en goan!

Edit; moest het even opzoeken maar moest gelijk aan je denken.
Ik zag dit bericht van @Cédric12345 laatst voorbij komen!
Topic van cedric, Weber toevoeging wellicht is dit ook wat voor jou.
 
Welkom @BarbeCoert
Bio vleesboederij!
Lekker hoor, aan pulled pork en ribbetjes topics geen gebrek jezelf lekker beetje inlezen en goan!

Edit; moest het even opzoeken maar moest gelijk aan je denken.
Ik zag dit bericht van @Cédric12345 laatst voorbij komen!
Topic van cedric, Weber toevoeging wellicht is dit ook wat voor jou.
Pohh wat een uitvinding! Prima prijsje overigens. Thanks. Als ik nou gek wordt van m'n temperatuur dan ga ik dit wel overwegen ja!

Eerst ga ik nog proberen m'n ketel luchtdichter te maken dmv band in het deksel
 
Terug
Bovenaan Onderaan