Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Dank allen voor de felicitaties.
Excuus @Ewald ik zal volgende keer meer fotos maken :p .
Volgende badge word een pulled pork. Die is wat interessanter voor foto's. 😃
Aangezien ik al een tijdje lid ben van dit forum werd het toch echt eens tijd voor een badge :D. Het makkelijkste is dan natuurlijk een tokkie dus perfect als je niet de hele dag de tijd hebt.
Dus een lekkere kip uit de supermarkt gehaald, ingesmeerd met een laagje mosterd met chicken rub van...
Zo die zien er lekker uit!
Leuk om te zien dat Margherita 1 en 2 totaal anders zijn. Enig idee hoe dat komt? Van de tweede is de rand veel meer omhoog gekomen.
Je verhaal is net zo leuk geschreven als dat de pizza's er uit zien!
Grappig dat je begint over het houtskool verbruik. Ik blaas er meestal ook een volle mand doorheen op een bastard large, maar ik bak ze dan ook op 300 graden en heb ander merk houtskool (wel acacia). Sinds kort heb ik ook...
Absoluut! Maar ik kwam alsnog te kort. Het smaakte naar meer :love:
Ah goede tip, wist ik niet. Thanks!
Wat zouden we toch zonder hem (en dit forum) moeten he :D
Helaas wegens een paar financiële tegenvallers de afgelopen maanden. Zijn wij genoodzaakt om op de kleintjes te letten. Uiteraard moet er toch gegeten worden dus genoeg reden om alsnog de bbq aan te slingeren.
Dus na wat zoeken kwam ik ze dan tegen. In al hun glorie, de twee heerlijke grote...
Het blad is ook echt rvs? Keurig!
Ik ging er vanuit dat het plastic of iets in die richting was :ROFLMAO:
Klinkt als een goede koop. Veel plezier ermee!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.