Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Beste bbq collega's,
Afgelopen weken is het nou niet echt lenteweer geweest.
Om nou toch een warm gevoel te krijgen is het idee ontstaan om eens een stoofpotje te maken.
Met een Mexicaanse twist voor wat extra warm gevoel.
Vervolgens lekker op internet speuren en van een aantal recepten 1...
Moet je zeker eens maken.
Tuurlijk Is het "gewoon" een mooi stukje rund met een vetrand.
Maar net als bij picanha geeft dat vet een heerlijke smaak.
En omdat het een lange reep rund Is, is ook de presentatie leuk.
Beste bbq collega's
Ik hoor jullie al denken: "een kerstkado? hoe dan? het is lente!!!!"
Nou, dat zit zo:
Vorig jaar heb ik eens bife de tira gemaakt, en man man man, wat was dat lekker.
En het ziet er ook nog eens geweldig goed uit!
https://www.bbqgenootschap.nl/threads/bife-de-tira.34541/...
jij weet hoe het werkt Sander. Dat soort gasten waarderen dit echt.
En MOINKS........ echt, wat een heerlijkheid is en blijft dat toch.
Timmerman komt goed weg dattie nog ff terug komt
Maar ff een vraagje: je trap dicht maken?
Hoe kom je dan op zolder? :unsure:
valt mee hoor. We drinken uit kleine proefglaasjes. Hoeveelheid alcohol is niet zo heftig. Het is vooral gezelligheid en proeven en genieten van allerlei heerlijkheden. slap ouwehoeren en de wereld verbeteren. Dat soort dingen
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.