BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door PieketJ

  1. P

    Dinsdag Dilemma: Pizza in kamado

    Ja goed idee. Dit schijnt sowieso een heikel punt te zijn bij de Bastard top vent. Misschien dat dit wel de kern van het probleem ligt..
  2. P

    Dinsdag Dilemma: Pizza in kamado

    Heel interessant artikel, bedankt[emoji1303]. De kamado wordt daar ‘maar’ voor 1/3 gevuld bij het bakken van pizzas. Ik gooi eigenlijk altijd mijn kolenmand helemaal vol. Wellicht dat dit de reden is dat mijn kolen dan na hef volledig afsluiten van toevoer toch nog wat door gloeit. In...
  3. P

    Dinsdag Dilemma: Pizza in kamado

    Prima idee, heb je toevallig tips hiervoor?
  4. P

    Dinsdag Dilemma: Pizza in kamado

    Ja ik begrijp hem. Bij een groter aantal pizzas is de kolen/moeite meer waard. Kort om: pizza party!! [emoji16][emoji487] Ook al werk je snel kost het bakken van pizzas (incl afkoelen kamado) al snel 1/3 zak houtskool, denk je niet?
  5. P

    Dinsdag Dilemma: Pizza in kamado

    Lennart_Diegast natuurlijk kan je makkelijk 5/6 pizzas maken met een volle kolenmand, maar doorgaans ben ik maar met twee personen dus dan blijft het bij twee pizzas. Voor twee pizzas vind ik het te veel kolen kosten om de kamado tot 300 graden op te stoken. Daarom zoek ik naar...
  6. P

    Dinsdag Dilemma: Pizza in kamado

    De zak kost 25 euro (voor ongeveer 10kg houtskool).
  7. P

    Dinsdag Dilemma: Pizza in kamado

    Bedankt voor jullie reacties cricque SandyMan Stijn Hetoudestrandhuis Ik kom momenteel nog steeds bij van de uitgaves aan de bastard + accessoires[emoji28]. Ooni lijkt mij super maar qua gebrek aan ruimte in mijn kleine tuin houd ik het momenteel bij de kamado. Hebben jullie andere tips...
  8. P

    Dinsdag Dilemma: Pizza in kamado

    Hi BBQgezelschap, Leuk om zoveel inspiratie op te doen op dit forum. Bedankt daarvoor! Vanwege mijn nieuwgestarte hobby pizzabakken heb ik een half jaar geleden een kamado (bastard) aangeschaft. Ik ben er onwijs blij mee en maak allemaal bbq klassiekers (ribs, steaks, van alles). Ik merk...
Terug
Bovenaan Onderaan