Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Hoi, ja klopt indd niet van dit forum. Ik ben al dik 10 jaar lid van een ander forum..
Ik geloof dat onze hoofd leden ooit samen zijn geweest, maar door onenigheid heeft ieders een eigen kant gekozen.
Ja zou ik eigenlijk wel moeten doen, maar 2 forums bij houden is al een dagtaak.. maar...
En dan een bordje..
Nou.. verrassend lekkerder dan gedacht. Als was een extra drupje honing niet misplaatst geweest.
Heerlijk hapje en toch leuk om weer mee te doen.
Dank voor het lezen
Hoi hoi..
Voor de bbq wedstrijd van " de andere kant"
Mochten we een Belgische gerechtje maken.
Allee seg menneke..
Daar houd mijn Belgische dan ook op.
Ik had me kapot zitten denken wat ik maken kon.. niks schoot me te binnen. Ik had me er bij neergelegd dat ik deze over ging slaan.
Op zoek...
ziet er leuk uit! en indd als je verse annanas neemt zul je zeker verschil merken, al is het alleen de dikte van de plak al.
heerlijk burgertje geworden
op markplaats zit een WGA mijnheer.. SW heet hij vollkgens mij.
hij maakt divesere wga spulletjes waaronder schotjes en kolen bakjes.
ik heb daar een kolen bakje van, en werk prima
mijn inziens spelen er 2 dingen.
je geeft aan dat je kolen lang vlammen. dat betekend dus dat je ergens zuustof krijgt, anders zouden ze snel gloeien door het gebrek aan zuurstof.
ook kan ik me voorstellen dan druipend vet op je kolen voor "meer brandstof"zorgt. dit zou je inderdaad kunnen...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.